Onze zalen

Onze zalen bieden talloze mogelijkheden. U kunt gebruik maken van één of meerdere zalen, waarbij u uw gasten kunt meenemen van de ene naar de andere zaal, of in meerdere groepen kunt splitsen.

Onze zalen

Het Café

Tussen het Partycentrum en de Sporthal bevindt zich een sfeervol en bijzonder gezellig ingericht café. Deze naam dekt niet geheel de lading, want het heeft in het dorp niet de functie van een café. Het is de plek waar mensen samenkomen na het vergaderen, sporten, repeteren etc. Maar het is ook (besloten) te reserveren als feestzaal.

Bekijk foto's en meer informatie
Het Café

De Gildezaal

Ruime sfeervolle feestzaal voor 40 tot maximaal 120 personen. De Gildezaal heeft een grote bar en geluidsinstallatie en beschikt over een laag podium. Comfortabel meubilair en geschikt voor feesten, vergaderingen, condoleances, repetities, etc.

Bekijk foto's en meer informatie
De Gildezaal

De Huiskamer

Kleine modern ingerichte feestzaal voor maximaal 50 personen. Knus en gezellig. De Huiskamer heeft een eigen bar en geluidsinstallatie en beschikt over een klein podium voor een muziekgezelschap of disco.

Bekijk foto's en meer informatie
De Huiskamer

De Theaterzaal

Chique (feest)zaal voor gezelschappen van 50 tot maximaal 350 personen. De Theaterzaal is uitermate geschikt voor recepties, condoleance koffietafels, grote vergaderingen of lezingen, theater- en muziekvoorstellingen, etc etc. Maar natuurlijk ook voor feesten en partijen!

Bekijk foto's en meer informatie
De Theaterzaal

De Sportzaal

Naast het Partycentrum bevindt zich een (aangrenzende) sporthal. Het is een volwaardige hal met een veld van 20 x 40 meter voor zaalvoetbal, korfbal of handbal. De vloer biedt tevens ruimte voor drie volleybalvelden, zes badmintonvelden en een tennisveld. Met 4 ruime kleedkamers, twee scheidsrechterslokalen en een brede tribune geschikt voor elk toernooi of wedstrijd. De sporthal kan in overleg ook gebruikt worden voor grootschalige evenementen.

Bekijk foto's en meer informatie
De Sportzaal