Arrangementen

We bieden diverse mogelijkheden voor buffet, diner, dessert en speciale gerechten.

Daarnaast bieden we de volgende arrangementen aan:

Casino
Waag een gokje op de black-jacktafel, roulettetafel of organiseer een pokertoernooi.

Curling
Curling kent u wellicht wanneer het op het ijs wordt gespeeld en de spelers met een bezem de baan gladvegen. Maar wij spelen het op een mat en u schuift de ‘stones’ richting de doelcirkels. Hilariteit alom! En geschikt voor jong en oud, man en vrouw.

Kruisboogschieten
Onder begeleiding schiet je in de buitenlucht met een kruisboog op de "wip". Tip: Combineer kruisboogschieten met een wandel-, fiets-, of steptocht.

Laser-point shooting
Test je schietvaardigheden met laser-point geweren. Je schiet niet op elkaar, maar op kleine schietschijven en je moet proberen om sneller te zijn dan je tegenstanders. Geschikt voor jong en oud, man en vrouw. Leuk om te doen, maar ook leuk om naar te kijken!

Midgetgolf
Beproef je skills op 18 indoor midgetgolfbanen. Minimaal 20 personen.

Oud-Hollandse Spelen
10 verschillende spellen kunnen in een parcours worden afgelegd.

Steppen/Fietsen
Leg een toch af per step, fiets of tandem. Onderweg een heerlijke picknick kunnen we ook voor u regelen. En mocht u wat meer willen weten wat er zoal te doen is in de nabije omgeving? Vraag het ons gerust. Dan verzorgen we een totaal arrangement voor u.

Quiz-tivity
Entertainment dat geschikt is voor elk kennisniveau en voor alle leeftijden. De quizmaster vertoont op een beamer interactieve vragen over onderwerpen als muziek, film, sport, humor, reclame, tv, algemene kennis etc. Website: www.quiz-tivity.nl